RollerCoaster Tycoon World, 2016'nın Başına Ertelendi

13.11.2015 19:05 Ömür Gencer


      Simülasyon hayranlarının merakla beklediği RollerCoaster Tycoon World için bir beta düzenlenmişti. Geliştirici ekip bu beta sırasında yaşadığı sorunlar nedeniyle oyunu 2016 yılına ertelemeye karar verdi.
 
      Atari, beta sırasında oyuncuların hız treni inşa ederken çeşitli sorunlarla karşılaştığını ve bu yüzden oyunun 2016'nın başında çıkacağını dile getirdi. Oyuncuların Atari'ye ilettiği isteklerden birisi, sıfırdan hız treni yapmak yerine bazı hazır parçaların yer alması. Bir diğeri ise trenin, raylar üzerinde uçuyormuş gibi ilerlediği. Ayrıca oyundaki fencing yani çit aracının da geliştirileceği belirtiliyor.
 
      Oyun için bir beta sürecinin daha olacağını hatırlatalım. Oyunu ön sipariş eden oyuncuların katılabileceği bu beta süreci Aralık ayında düzenlenecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon World Platformlar: PC Geliştirici: Pipeworks Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler