RollerCoaster Tycoon World'ün Çıkış Tarihi Açıklandı & Yeni Detaylar Paylaşıldı

29.09.2015 17:28 Ömür Gencer


      Farklı geliştiricilerin seriye çıkardığı oyunları saymazsak, RollerCoaster Tycoon serisinin dördüncü oyunu RollerCoaster Tycoon World olacak. Geliştirici ekip bugün yaptığı açıklamayla oyunun çıkış tarihini ve oyun hakkında yeni detayları oyuncularla paylaştı.
 
       Belirtilene göre RollerCoaster Tycoon World, 10 Aralık'ta oyuncularla buluşacak. Yapım çıkışını yapmadan önce oyun için iki kez beta süreci düzenlenecek. Geliştirici firma Atari'den önemli isimlerin PC Gamer'a verdiği röportaja göre oyun çıkışını yaptığında multiplayer modu içermeyecek. Bu mod ilerleyen dönemlerde ücretsiz güncelleme olarak oyuna eklenecek. Buna rağmen oyunda arkadaşlarınızın parkını ziyaret edebilecek, video veya ekran görüntüsü paylaşabileceğiz.
   
      RollerCoaster Tycoon World çıkışını yaptığında Steam Atölye desteği bulunduracak. Bu özelliğin oyunun tekrar oynanabilme özelliğini büyük ölçüde yükselteceğini söyleyebiliriz. Henüz mod desteğinin olacağı resmi olarak onaylanmasa da Unity tabanlı bir editörle kendi sahnelerimizi ve park ziyaretçilerimizi yapabileceğiz.
 
      Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi lunaparktaki aletlere birinci bakış açısıyla binebileceğiz. Aynı zamanda izometrik kamera açısının da bulunacağını belirtelim. Bahsettiğimiz yapımı Steam üzerinden 75 TL'ye ön sipariş edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon World Platformlar: PC Geliştirici: Pipeworks Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler