Runic Games, Torchlight MMO'sunu Düşünmüyor

20.04.2012 00:31 Samet Konuksal


     Daha önce Torchlight'ın MMO'sunun yapılacağına dair söylentiler çıkmıştı. Fakat Torchlight 2'nin duyurulmasıyla bu söylentiler kaybolmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Runic Games, Torchlight'ın MMO sürümünü pek düşünmüyor.
 
     Rock, Paper, Shotgun'a konuşan Runic Games CEO'su Max Schaefer, bu konunun epey ciddi bir yatırım ve oyun uğruna yılların harcanması gerektiğini savundu. MMO'nun çok daha farklı bir tecrübe olduğunu söyleyen Schaefer, konuya uzak kaldıklarını ekledi. 
 
     Tabiki Runic Games riski de düşünüp karar veriyordur. Bu tip oyunlar her ne kadar güzel bir sisteme dayansa da piyasada pek tutunamadığı görülüyor. Torchlight gibi zindan sistemine kurulu Free to Play türündeki Mythos, sunucularını kapatmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler