Rust'a Gelen Güncelleme Uyuyan Oyuncuları Giydirmenize İzin Veriyor

30.06.2014 15:08 Ömür Gencer


     Kıyamet sonrası dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu olan Rust, sürekli güncellenmesiyle oyuncular tarafından sevilen yapımlar arasında bulunuyor. Oyuna eklenen son güncelleme, yeni eşyalar ve gelişmiş karakter modellemelerinin yanında bir de oyuncunun başka oyuncuları öldürmeden eşyalarını alma özelliği getiriyor.
 
     Yapımcı yeni güncellemede bir hatanın bulunduğunu bu hatayla birlikte oyuncuların uyuyan başka oyuncuları eşyalarını almalarına ve hatta onları giydirebilmelerine imkan tanıyor. Yani artık uyuyan bir oyuncuyu soyabilmenin yanında isterseniz onları giydirebileceksiniz de. Yapımcı bu hatayı düzeltmeyeceğini, oyunda ne şekilde kullanılacağını merak ettiğini belirtiyor.
 
     Oyunun bu yeni güncellemesi bu hafta içinde bazı serverlarda yayınlanacak. Güncellemenin getirdiği diğer özellikler arasında yeni bir arayüz, gelişmiş karakter modellemeleri, gerçekçi su grafikleri, yeni çim, yeni kurt animasyonu, daha fazla mağara ve yeni eşyalar bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler