SC : Conviction'dan İki Yeni Video

05.03.2010 13:04 Ersin Kılıç


 
     Büyük bir değişim geçirerek oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Splinter Cell serisinin yeni oyunu Conviction için iki yeni video yayınlandı.
 
     Oyunun yayınlanan ilk videosunda oyun ile birlikte büyük değişim geçiren Sam Fisher'in bu değişimi anlatılmış. Anlatımı yapan kişi ise Sam Fisher'a sesiyle hayat veren Michael Ironside oluyor. Fisher'ın değişiminin en büyük nedeni ise tabi ki kızının ölümü..
 
     Oyunun yayınlanan bu tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyun için yayınlanan ikinci tanıtım videosunda ise daha çok co-op moduna ait özelliklere yer verilmiş. Oyunun ana hikayesinden önce prolog görevi olarak karşımıza çıkan bu bölümler oyunun en büyük artılarından birisi oluyor. Co-op kısımları ile ilgili açıklanan en sevindirici özellik ise oyunda Split Screen özelliğinin bulunacak olması.
 
      Multiplayer kısımları ise Hunter, Last Stand, Face off ve Infiliration olarak dört farklı oynanış modu ile karşımıza çıkacak.Ayrıca bu modlarda kullanacağımız silahları, kostümleri seçebileceğimiz bir de arayüze sahip olacağız. Seçtiğimiz silahlar için upgrade seçenekleri de bulunuyor.
 
     Oyunun multi kısımları için yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 1 Saat önce Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 2 Saat önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler