ŞOK: BioShock Yapımcısı Kapanıyor!!

18.02.2014 19:45 Samet Konuksal


    System Shock serisiyle tanıdığımız Ken Levine'in 1997 senesinde kurduğu Irrational Games için şok edici bir haber geldi. Son yıllarda BioShock serisinin arkasında gördüğümüz Irrational Games için kapatılma kararı alındı!
 
    Firmanın resmi sitesinde yayınlanan bir mektupta belirtilenlere göre BioShock: Infinite'in yeni DLC'sinin yayınlanmasından sonra yapımcı Irrational Games resmi olarak kepenk indirecek.
 
    Peki oyun dünyasının önemli isimlerinden Ken Levine bundan sonra ne yapacak? Açıklamalara göre Ken Levine, bundan sonraki süreçte daha küçük ve yenilikçi bir ekiple birlikte yine Take Two çatısı altındaki ufak bir stüdyoda karşımıza çıkacak. Ken Levine'in yeni stüdyosunda hedef, tamamen dijital yollarla çıkacak 'çekirdek' oyuncu kitlesine yönelik oyunlar geliştirmek olacak. Bu oyunları geliştirirken hayranlarla yakın iletişime girilecek. Ekibin yeni oyunları hikaye tabanlı, tekrar oynanabilirliği yüksek olan projeler olacak. Ken Levine'in yeni stüdyosunda Irrational Games'in 15 kişilik çekirdek ekibi yer alacak.
 
    Ken Levine'in 'şaheseri' olarak nitelendirebileceğimiz BioShock evreniyle ilgili alınacak kararlar ise tamamen 2K Games'in eline bırakılacak. Şu an için haber yeni olduğundan 2K Games'ten konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Yeni serinin kesin olarak devam edip etmeyeceği bilinmemekte. Gelecek yeni haberler için gözünüz bizde olsun!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler