Saints Row Bu Ayın Sonunda Steam'e Geliyor

03.08.2023 17:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Deep Silver Volition ekibi tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row (reboot), bu ayın sonunda Steam'e geliyor. İlk etapta Epic Games mağazasına özel olarak çıkış yapan oyun 24 Ağustos'ta Steam'deki yerini almaya hazırlanıyor.
 
Oyunun üçüncü ek paketinin çıkış tarihi de açıklandı
 
 
 
Geliştirici ekip yalnızca oyunun Steam'e geliş tarihini değil aynı zamanda oyunun üçüncü ek paketi olan A Song of Ice and Dust'ın çıkış tarihini de açıklıyor. Yeni ve üçüncü ek paket 8 Ağustos tarihinde oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Geçtiğimiz sene çıkış yapan oyun birçok kişi tarafından beğenilmedi ve ortalama puanlarla karşımıza çıktı. Embracer CEO'su Lars Wingefors geçen senenin Eylül ayındaki Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada "Saints Row için hayal kırıklığına uğradığını" açıkladı. Ancak hayranların ve seriyi severlerin oyun içerisinde bulabileceği çeşitli özellikler yer alıyor.
 
Saints Row, Güneybatı Amerika'daki kurgusal bir şehir olan Santo Ileso'da geçiyor. Suçla harmanlanmış bir dünyaya atıldığımız oyunda bir grup genç kendi suç çetelerini kuruyor ve bu çetenin liderliğini de biz yapıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler