Saints Row için yeni ve ücretsiz genişleme paketi yayınlandı! İşte detaylar

10.05.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row için yeni genişleme paketi "The Heist & The Hazardous"un ücretsiz bir içerik güncellemesiyle beraber artık mevcut olduğunu duyurdu.
 
The Heist & The Hazardous DLC'si Saints Row için planlanan üç indirilebilir içerik genişletmesinden ilki olarak karşımıza çıkıyor. Tek oyunculu ve co-op modlarında geçerli yeni hikaye görevleri, silahlar, helikopterler, ödüller, kozmetik ürünler ve daha fazlası bu genişleme içerisinde yer alıyor. Bu paket tek başına veya Saints Row Expansion Pass'ın bir parçası olarak satın alınabiliyor.
 
Oyuna yeni içerikler dahil edildi
 
 
 
Saints Row için ücretsiz içerik güncellemesi yayınlandı ve bugünden itibaren şehrin yeni bir bölgesine ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz. Palm Springs'ten ilham alan yeni Sunshine Springs bölgesine ilerleyerek maceralara atılabilir ve bu güncellemeyle beraber gelen yeni özelliklere iyileştirmelere ve daha fazlasına göz atabilirsiniz.
 
Oyun için gelen ücretsiz ek paket dışında ikinci genişleme paketi “Doc Ketchum’s Murder Circus” Temmuz'da, üçüncü ve son genişleme ise Ağustos'ta çıkacak. 
 
Saints Row - The Heist & The Hazardous genişleme paketi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler