Saints Row Filminin Resmi Duyurusu Gelecek Ay

12.11.2010 14:21 Alkan Adakaner


 
     THQ CEO'su Brian Farrell'ın Gamasutra 'ya yaptığı açıklamaya göre Saints Row'un oyunu ile bağlantılı olacak filminin duyurusu gelecek ay yapılacak.
 
     Filmin en geç Mart 2012'de piyasaya çıkacak olan Saints Row 3 ile benzer zamanda yayınlanması bekleniyor. THQ ikisini birlikte piyasaya sürüp Saints Row adının daha çok duyulmasını sağlamaya çalışacak.
 
    Yine de Farrell; aynı zamanda "Filmin zamanlaması ile ilgili açıklama yapmayacağım, Hollywood'daki kişilerin yerine konuşamam, ama bu film bizim markamız olarak yapılıyor ve bize maliyeti yok." sözleriyle filmin yayın tarihini söyleyemeyeceğini vurguladı.
 
     Saint's Row 3 ve Saints Row filmini gelecek ay yapılacak olan VGA ödül töreninde görme şansını yakalayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler