Saints Row: The Third Remastered PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

06.04.2020 17:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, orijinali Kasım 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkan açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row: The Third'ün remastered versiyonunu resmi olarak duyurdu.

22 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak ve $39.99 fiyattan satışa sunulacak. Epic Games Store'da 249,00 TL'den ön siparişe açıldı.
 
Saints Row: The Third Remastered ana oyun, üç genişleme paketi ve 30 indirilebilir içerikle birlikte iyileştirilmiş görsel efektler, yeni bir ışıklandırma motoru, yenilenmiş dokulara sahip ortamlar ve karakter modelleri ile gelişmiş grafikler sunacak.
 
Grafik karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Remastered Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 28 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler