Sam Raimi'nin Spider-Man Filmindeki Organik Ağ Fikri James Cameron'a Aitmiş

20.06.2020 10:35 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2002 yılında vizyona giren Spider-Man serisinin yönetmeni olarak tanınan Sam Raimi'nin Spider-Man filmlerine dair bazı detaylar açıklandı.
 
Sam Raimi'den önce ünlü yönetmen James Cameron bir Spider-Man filmi yapacaktı ve bunun için 45 sayfalık bir senaryo taslağı ortaya çıkarmıştı. James Cameron'ın yapmak istediği film izlediğimiz filmdeki gibi Green Goblin'e odaklanmak yerine Electro ve Sandman' odaklanacaktı. Ancak yönetmen sonrasında filmden ayrıldı.
 
Daha sonrasında yönetmen Sam Raimi bu projeye dahil oldu ve filmleri yapmaya başladı. Filmin senaryosunu da David Koepp yazıyordu. IGN'e konuşan David Koepp, James Cameron'ın yazdığı senaryodan bazı şeyleri aldığını söyledi. Örneğin ilk fark edildiğinde büyük tepki çeken organik ağlar gibi. 
 
Bildiğiniz gibi normalde Spider-Man, ağ atabilmek için kendi geliştirdiği bir teknolojiyi kullanır. Ancak Sam Raimi'nin filmlerinde ağlar direkt olarak Peter Parker'ın vücudundan çıkar. David Koepp bu fikri James Cameron'ın yazdığı senaryodan aldığını söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler