Scarlet Nexus 2021 Yazında Çıkacak

11.12.2020 10:25 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Bandai Namco, aksiyon rol yapma oyunu Scarlet Nexus'un 2021 yazında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Zihnin gücünü serbest bırakın
 
Çok uzak bir gelecekte, insan beyninde, insanlara üstün duyusal güçler veren ve dünyayı bildiğimiz dünya olmaktan çıkaran psişik bir hormon keşfedildi.
 
İnsanlık tam bu yeni çağa girerken, Ötekiler olarak bilinen, insan beynine aç çıldırmış mutantlar gökten inmeye başladı. Mutantlar geleneksel saldırı yöntemlerine karşı oldukça dirençliydiler, bu büyük tehditle savaşmak ve insanlığı korumak için olağanüstü önlemlerin alınması gerekiyordu.
 
Psişikler olarak bilinen, üstün duyusal yetenekleri olan kişiler, göklerden gelen saldırıyla mücadele etme fırsatımızdı. Günümüzde de, yetenekleri dolayısıyla psişikler aranır ve insanlığın son savunma hattı Ötekilerle Mücadele Birliği'ne (ÖMB) alınırlar.
 
ÖMB'ye yeni katılmış, çocukken kendisini kurtaran seçkin psişik gibi olmayı hedefleyen Yuito Sumeragi rolüne bürünün. SCARLET NEXUS'ta telekinetik yetenekleriniz ile fütürist New Himuka şehrini keşfedin ve teknoloji ile psişik yetenekler arasında kalmış bir geleceğin sırlarını çözün.
 
Detaylıca özelleştirilebilir psişik savaş
Telekinetik yetenekler ile etrafınızdaki dünya en güçlü silahınız olur. Çevrenizdeki şeyleri kaldırarak, kırarak ve fırlatarak saldırı kombinasyonunuzu meydana getirin. Takım üyelerinizle bağ kurarak onların güçlerine erişin ve saldırılarınızın hasarını ve etkisini artırın.
 
Ötekileri Yok Edin
Gökyüzünden gelen, geleneksel saldırı yöntemlerine ve savunmalara karşı oldukça dirençli çıldırmış mutantlar. Mutasyonlarının verdiği dinmeyen acıyla, çılgınlıklarını dindirmek için canlı organizmaların beyinlerini istiyorlar.
 
Brain Punk bir geleceği keşfedin
Klasik anime ve batı bilim kurgusundan alınan ilhamların bir araya geldiği fütürist bir Japon manzarasını keşfedin be koruyun.
 
Yoğun, hikâye odaklı bir deneyim
İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki zihinler tarafından üretilen bu dostluğun, cesaretin ve kahramanlığın karmaşık öyküsünün içine dalın.

 
The Game Awards 2020 fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scarlet Nexus Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 5 Dk önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart Krafton, The Callisto Protocol'den Denuvo Korumasını Kaldırdı 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler