Scarlet Nexus Animasyon ve Oynanış Fragmanı

16.06.2020 01:08 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco Studios ve Tales serisinin eski ekip üyeleri tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Scarlet Nexus için yarı animasyon yarı oynanış olan bir fragman ve kısa kısa oyun içi görüntüler içeren geliştirici röportajı yayınlandı.
 
Oyun hakkında:
 

Zihnin Gücünü Serbest Bırak
Çocukken kendisini kurtaran kişi gibi elit bir psionik olmak isteyen ve OSF'ye yeni katılan Yuito Sumeragi olarak oynayın. SCARLET NEXUS'ta psikokinesi yetenekleriyle donatılmış bir şekilde, New Himuka adlı fütüristik şehri keşfedin ve teknolojiyle psişik beceriler arasında kalmış Brain Punk geleceğinin gizemini ortaya çıkarın.
 
Kinetik Psişik Savaş
Psiko-kinetik yetenekleri kullanarak çevrenizdekileri en büyük silahınız haline getirin. Saldırı kombinasyonlarınızı oluşturmak ve düşmanlarınızı yere sermek için ortamdaki objeleri kaldırın, kırın ve fırlatın.
 
Others’ı Yok Edin
Gökyüzünden inen korkunç mutantlar, geleneksel saldırı yöntemlerine ve savunmalara karşı oldukça dirençli. Mutasyonlarının sebep olduğu dinmeyen acılarla birlikte, deliliklerini sakinleştirmek için canlı organizmaların beyinlerini ele geçirmek istiyorlar.
 
Brain Punk geleceğini keşfedin
Klasik anime ve batılı bilim kurgu yapımlarından aldığı ilhamı bir araya getiren fütüristik Japon şehrini keşfedin ve koruyun.
 
Derin Bir Hikaye Odaklı Deneyim
İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki ekip tarafından yaratılıp kurulan bağlar, cesaret ve kahramanlık hakkındaki bu karmaşık hikayeye adımınızı atın.

 
Scarlet Nexus PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

Fragmanı ve röportajı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scarlet Nexus Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 39 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler