Scream 5'in Çekimleri Başladı

29.09.2020 11:38 Özgür Eroğlu

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Filmin çekimlerinin bu hafta başlayacağı duyurulmuştu.
 
Söylendiği gibi filmin çekimleri bu hafta başladı. Ancak film ekibinden 3 kişinin Covid-19 testi pozitif. Testi pozitif sonuçlanan çalışanlar karantinaya alındı, ancak diğer çalışanlar çalışmaya devam ediyor. Kurallara göre normalde, ekipten birisi pozitif çıkarsa çekimlerin durdurulması gerekiyor. 
 
Filmin vizyon tarihi 14 Ocak 2022. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Oyuncu kadrosunda Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Mason Gooding, Sonia Ammar ve Melissa Barrera bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler