Scream 5'in Çekimleri Bu Ayın Sonunda Başlayacak

19.09.2020 10:31 Özgür Eroğlu

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ve oyuncuları da yavaş yavaş belli oluyor. 
 
Şimdi de filmin yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı. Scream 5 ekibi Kuzey Carolina, Wilmington'da bu ayın sonunda özel bir stüdyoda çekimlere başlayacak. Ayrıca Fransız - Arap şarkıcı ve model Sonia Ammar'ın film ekibine dahil olduğu da açıklandı.
 
Filmin vizyon tarihi 14 Ocak 2022. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Oyuncu kadrosunda Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Mason Gooding, Sonia Ammar ve Melissa Barrera bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 56 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 13 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 31 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 49 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler