Sea of Thieves PlayStation’da En Çok Ön Sipariş Edilen Oyun Oldu!

10.03.2024 22:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Rare Ltd tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından daha önce Xbox ve PC platformları için yayınlanan Sea of Thieves şimdi ise PlayStation konsoluna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Microsoft'un rakip platformlara gelecek birçok oyunu bulunurken Sea of Thieves bu oyunların başını çekiyor. Geldiğimiz noktada oyun PlayStation’da en çok ön sipariş verilen yapımlar arasında yer alıyor.
 
Sea of Thieves'i Playstation kullanıcıları merakla bekliyor
 
 
 
Microsoft ilk etapta birinci taraf oyunlarını Xbox konsollarına ve PC platformuna çıkarıyor. Bu oyunlar artık rakip platformlara da gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda aktardığımız üzere rakip platform olan PlayStation konsoluna dört farklı oyunun geleceği aktarılmıştı. Bu oyunlar arasında Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded yer alıyor.
 
Bu oyunlardan ilki korsan temasıyla beraber karşımıza çıkan ve bir hayli sevilen Sea of Thieves oluyor. Oyun artık PlayStation 5 konsoluna 30 Nisan tarihinde çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun ön siparişleri 999 Türk Lirası'ndan verilebiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 8 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler