Sea of Thieves Temalı Xbox One Kontrolcüsü Görücüye Çıktı

09.01.2018 19:00 Tunahan Safdır

 
     Xbox kontrolcü ailesinin bir yeni üyesi daha gün yüzüne çıktı.

     Xbox One cephesinin ilgiyle takip edilen oyunu Sea of Thieves'in yansıtıldığı yeni Xbox One kontrolcüsü, yeşil ve mor ağırlıklı renkleriyle dikkat çekiyor. Sol analog çubuğunun etrafına pusula çizgilerinin işlendiği kontrolcünün ortasında ise bir adet kuru kafa mevcut. Tetik tuşlarından biri daha siyaha yakınken diğeri ise altın renginde. 65 pound fiyat etiketiyle satılacak kontrolcüyü alan oyuncular aynı zamanda Sea of Thieves'in Ferryman Clothing Set DLC paketine, 14 günlük Xbox Live Gold üyeliğine ve 14 günlük Xbox Game Pass'e sahip olacaklar.

     Kontrolcünün tasarımına ilişkin detayları aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz. Sea of Thieves, 20 Mart 2018 itibariyle çıkışını gerçekleştirecek. Ancak bu kontrolcünün oyundan daha önce, tahmini olarak 15 Şubat gibi çıkış yapması bekleniyor.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler