Sega'da yüzler gülüyor! Sonic Frontiers satışları beklentileri aştı

12.05.2023 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yakın zamanda 3.2 milyon satış rakamına ulaştığı şimdi ise bu rakamın 3.5 milyona ulaştığı bildirilen oyun en çok satan Sonic (3D) oyunu oldu. 
 
Sonic Frontiers ekibin beklentilerini aştı
 
 
 
Sonic serisi içerisinde birçok yapım bulunuyor ve bu yapımlar oyunculara sunulmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada satış konusunda Sonic Heroes adlı oyun liderliği sürdürüyordu ancak şimdi bu durum değişti ve tahtı Sonic Frontiers aldı. Sonic Frontiers şu anda PC'nin yanı sıra tüm büyük konsollarda mevcut.
 
Sonic Frontiers beklendiği gibi oyunculara açık dünya bir aksiyon macera deneyimi sunuyor. Bu açık dünya içerisinde sağa sola Sonic ile koşturabiliyor ve çeşitli platform zorluklarını aşabiliyoruz. Oyun şu anda Steam'de 899,00 TL'den, Playstation ve mağazasında 899,00 TL'den, Nitendo Switch mağzasında ise 59.99 dolardan satışta.
 
Peki siz Sonic Frontiers'ın tüm zamanların en çok satan 3D Sonic oyunu olması konusunda neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Frontiers Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler