Sonic Frontiers, 3.2 milyon satış sayısına ulaştı!

29.04.2023 14:04 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA, açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers'ın 3.2 milyon satış sayısına ulaştığını açıkladı. Birçok platforma çıkış yapan Sonic Frontiers'ın PC sürümü oyuncuları tatmin etmeye devam ediyor. PC sürümünde tek eksik veya sorunlu yanının çizim mesafesi olduğu belirtiliyor.
 
Oyun satmaya ve oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz senenin sonlarında çıkış yapan oyun şu anda da satmaya ve oynanmaya devam ediyor. SEGA, geçen senenin Aralık ayında Sonic Frontiers'ın toplam satışlarının 2,5 milyonu aştığını duyurmuştu. Şimdi ise bu sayı 3.2 milyona ulaştı.
 
Kirpi Sonic ile büyük bir maceraya atıldığımız oyunda geniş bir açık dünya bizleri bekliyor. Oyunda farklı aksiyon mekanikleri üzerinde ustalaşabiliyor ve platform zorluklarının üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Sık ormanlardan taşan şelalelere kadar farklı bölgelerin yer aldığı oyunda hem ana hem de yan görevleri yapabiliyoruz.
 
Sonic Frontiers şu anda Steam'de yüzde 30'luk bir indirimle 602,33 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Frontiers Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler