Sercan Sülün: The Last of Us, Gelişmiş Grafikleriyle PlayStation 4'e Geliyor

27.03.2014 01:46 Samet Konuksal


    PlayStation Türkiye'nin oyun müdürü Sercan Sülün, katıldığı bir TV programında oldukça heyecan verici bir haberi izleyenlerle paylaştı. CNN Türk'te yayınlanan Multiplayer isimli programda Sülün, The Last of Us'ın PS4'e geleceğini açıkladı.
 
    Program sırasında BAFTA ödüllerinden konuşulurken Sercan Sülün'e, The Last of Us'ın devamıyla ilgili bir soru soruldu. Sülün ise, "The Last of Us'ın yeni oyunu yok ama şöyle bir bilgi verebiliriz, oyun bu yaz itibariyle PS4'e çıkacak." cevabını verdi. Belirtilenlere göre oyunun PS4 sürümü hem gelişmiş grafiklere sahip olacak, hem de Left Behind DLC'sini içerecek. Ayrıca oyunun dijital ve kutulu sürümlerinin olacağı belirtiliyor. 
 
    Tabii ki bunu resmi bir açıklama olarak sayamayız. Bu durum ne zaman resmiyet kazanır onu da bilemeyiz. Fakat Sercan Sülün'ün yer aldığı program kaydına buradan ulaşabilirsiniz. Bahsi geçen açıklama, 36. dakikada yapılıyor.
 
Haber verdiği için mementopolis'e teşekkürler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler