Sevilen MMO Oyunu DC Universe Online Artık PS5 İçin Mevcut

27.03.2024 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Daybreak Game Company, 2011 yılında piyasaya sürülen MMO oyunu DC Universe Online'ın PlayStation 5 sürümünün artık mevcut olduğunu duyurdu. Oyunun Xbox Series sürümü ise yakın zamanda çıkacak ve bu sayede konsol oyuncuları mevcut deneyimde yerlerini alabilecek.
 
Yeni güncellemelerin geleceği vurgulanıyor 
 
 
 
Şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut olan DC Universe Online genel olarak oyuncular tarafından sevilen bir yapıyı içeriyor. Konsol çıkış haberiyle beraber aynı zamanda oyuna yeni bir güncelleme içeriğinin geleceğini de aktarabiliyoruz. Ekip içerisinde yer alan isimler, güncellemenin bir hayli geciktiğini ve bunun anlayışla karşılanması gerektiğini aktarıyor.
 
Oyuncular 2024 yılının ilerleyen dönemlerinde Brainiac adlı karakterin geri döndüğünü görebilecek ve büyük bir mücadeleye atılabilecek. Adalet birliği ve diğer topluluklar Brainiac tarafından kurulan tuzakları alt etmek için bir araya gelecek ve toplu bir saldırı başlatacaklar. İşte bu noktada sizin yetenekleriniz ve becerileriniz devreye girecek.
 
DC Universe Online tamamen çevrimiçi ve çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyun içerisinde karakterleri seviye atlatarak daha da güçlü hale getirmeye çalışıyorsunuz. Aynı zamanda özelleştirme sistemlerinin de bir hayli ön planda olduğunu aktaralım.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 15 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler