Shadow of the Tomb Raider için Oynanış Videosu Yayınlandı

11.06.2018 21:04 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, E3 2018 basın konferansı esnasında Shadow of the Tomb Raider'ın ilk oynanış videosunu paylaştı. Gece saati ormanda geçen bu oynanış videosu gizliliğe odaklanıyor. Ayrıca videonun başında oyunun açılış ara sahnesine de yer verilmiş.
 

Lara Croft'un Tomb Raider olduğu, hayatının dönüm noktasını deneyimleyin. Lara, Shadow of the Tomb Raider'da ölümcül bir ormanın ustası olmalı, korkutucu mezarların üstesinden gelmeli ve en kötü anlarda umudunu kaybetmemeli. Lara Croft dünyayı Maya kıyametinden kurtarmaya çalışırken en sonunda kaderindeki Tomb Raider olmak zorunda.
 
Dünyadaki en ölümcül yerde hayatta kalın ve başarıya ulaşın – Hayatta kalmak için amansız ormanın ustası olun. Yarıklar ve derin tünel yapılarının olduğu su altındaki ortamları keşfedin.
 
Ormanla bütünleşin – Silah ve sayı olarak ondan üstünler. Lara ormanı kendi avantajına kullanmalı. Bir anda saldırıp jaguar gibi kaybolmalı, çamuru kamuflaj olarak kullanmalı ve karışıklık çıkarmak için düşmanlarına korku salmalı.
 
Karanlık ve acımasız mezarları keşfedin – Mezarlar hiç olmadığı kadar korkutucu, ulaşmak için özel teknikler gerekiyor, ulaştığınızda ise ölümcül bulmacalarla karşılaşacaksınız.
 
Yaşayan tarihi aralayın – Gizli bir şehri ve Tomb Raider oyunlarında şu ana kadarki en büyük merkez alanını keşfedin.

 
   Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler