Shadow of the Tomb Raider'ın Üçüncü DLC'si ‘The Nightmare’ 22 Ocak'ta Çıkacak

15.01.2019 22:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Eidos Montreal ile Crystal Dynamics, Shadow of the Tomb Raider'ın bir sonraki indirilebilir içeriği The Nightmare'ın 22 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Nightmare'da oyuncular Croft malikanesini araştıracak. İndirilebilir içerik genel olarak oyuna yeni hikaye, yeni görevler, yeni bir Challenge Tomb, yeni bir silah, yeni bir kıyafet ve yeni bir yetenek ekleyecek. Daha fazla bilgi açıklanmadı ve yukarıdaki görselden başka bir şey de yayınlanmadı.
 
The Nightmare Shadow of the Tomb Raider'ın üçüncü indirilebilir içeriği olacak. Bundan önce The Forge ile The Pillar çıktı ve The Nightmare'dan sonra dört tane daha çıkacak. Tüm indirilebilir içerikler Season Pass'e dahil ancak ana oyuna sahip kullanıcılar isterlerse tek olarak da satın alabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler