Shakedown: Hawaii 20 Ağustos'ta Wii U ve PS3'e Geliyor

18.08.2020 14:11 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Vblank Entertainment, Shakedown: Hawaii'nin 20 Ağustos'ta Wii U ve PlayStation 3 için çıkış yapacağını duyurdu.

Wii U'da hem kutulu hem de dijital olarak satışa sunulacak. PlayStation 3'te ise cross-buy desteği sayesinde oyunun PlayStation 4 veya PlayStation Vita sahiplerine ücretsiz olacak.

Oyun Wii U ve PlayStation 3'te SD ve HD, 4:3 ve 16:9 destekleyecek ve oyunun diğer versiyonları için yayınlanmış tüm içeriklere sahip olacak.

Shakedown: Hawaii PC'de Mayıs 2019'dan bu yana sadece Epic Games Store'da üzerinde mevcut. Vblank Entertainment, Steam çıkış tarihini yakında paylaşacaklarını belirtti.

Retro City Rampage'in devam oyunu olan 16-bit açık dünya macera oyunu Shakedown: Hawaii'nin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shakedown: Hawaii Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vblank Entertainment Dağıtıcısı: Vblank Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler