Shift 2 Unleashed'in Limited Edition'ı

Lamborghini Murcielago LP640'a kim hayır diyebilir ki?
16.12.2010 20:52 Gökhan Yılmaz

 
     2011'in ilkbahar aylarında piyasaya çıkması beklenen Need for Speed: Shift 2 Unleashed'in Limited Edition paketini satın alırsanız sizi bekleyen ekstra otomobiller bulunuyor. Mesela yukarıda resmi bulunan Lamborghini Murcielago bu ekstra araçlardan biri olacak.
 
     Lamborghini'nin yanı sıra Nissan Silva Spec R Aero ve Alfa Romeo Giulietta QV oyunun Limited Edition paketi ile birlikte sunulacak. Ayrıca eski araçları yeni versiyonları ile karşılaştırabileceğiniz 40 kariyer görevi bu araçlarla beraber pakete dahil edilmiş.
 
     Shift 2 Unleashed, Need for Speed serisinin daha çok simülasyona ağırlık veren dalı olarak devam edecek. Yani arcade ağırlıklı ve Criterion tarafından geliştirilen Hot Pursuit'in basitliğinden yakınan simülasyon meraklıları için geliştiriliyor.
 
Güncelleme: Oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncular direkt Limited Edition'a sahip olacaklar.
 
     Limited Edition ile birlikte sunulacağı açıklanan araçların ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Killing Floor III 2025'in Başlarında Geliyor 6 Dk önce Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape 5 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler