Shovel Knight Nintendo Switch için Duyuruldu

12.01.2017 00:40 Gazali Çetinkaya

 
   Başarılı 2D aksiyon-platform türündeki Shovel Knight tüm içerikleriyle birlikte Nintendo Switch platformuna geliyor. Geliştirici stüdyo Yacht Club Games sosyal medya ve resmi sitesi aracılığıyla duyurdu.
 
   Ayrıca Shovel Knight tüm platformlarda Shovel Knight: Treasure Trove olarak ismini yenileyecek. Ek olarak 2017 sonlarında yeni bir campaign ve 4 kişiye kadar destekli Battle mod (3DS ile Vita hariç) oyuna eklenecek.
 
   Shovel Knight: Treasure Trove:
 
"Yakında, Shovel Knight olarak bildiğiniz oyun Shovel Knight: Treasure Trove olacak. Bu gerçekleştiğinde ise her bir 'campaign'i PlayStation 4, Xbox One, PC/Mac/Linux ve Nintendo Switch üzerinde standalone olarak da satın alabileceksiniz. 
 
"Shovel Knight'a sahip olan kullanıcılar ise Shovel Knight: Treasure Trove'a otomatik olarak sahip olmuş olacak ve planlanan ücretsiz 'campaign' ve özelliklerin her birini güncelleme yoluyla almaya devam edecek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shovel Knight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yacht Club games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler