Shovel Knight'ın Eklenti Paketine Bu Videoyla Yakından Bakın

26.08.2015 17:19 Ömür Gencer


      Zorluğuyla pek çok oyuncuyu kendine bağlayan bağımsız yapım Shovel Knight için yeni bir eklenti paketi uzun süredir geliştirilme aşamasında. Yapımcı ekip bu eklenti paketi için yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
    
       Yayınlanan videoda oyuna eklenecek yeni karakterimizin özel güçlerini ve oyunun yeni içeriklerini görebiliyoruz. Plague of Shadows adlı bu eklenti paketi oyuna yeni yerler, alchemy sistemini ve Challenge modunu ekliyor. Bu içerik bakımından oldukça zengin olan eklenti paketinin oyunun sahiplerine ücretsiz olarak verildiğini belirtelim.
 
       Plague of Shadows'un çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmasa da yapımcı ekip bu eklenti paketinin oyunun kutulu sürümünün çıkışından önce yayınlanacağını söylemişti. Bahsettiğimiz kutulu sürüm ise Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shovel Knight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yacht Club games Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler