Shuhei Yoshida: Geliştiriciler PS5'in En Rahat Oyun Geliştirilen Konsol Olduğunu Söylüyor

27.12.2019 20:01 Özgür Eroğlu

 
 
Sony'nin yeni nesil için geliştirdiği konsol PlayStation 5'in şu an yapım aşamasında olduğunu ve 2020'nin son aylarında çıkacağını biliyoruz. Şu ana kadar neredeyse hiç oyun duyurulmamış olsa da büyük firmaların PlayStation 5 için oyun geliştirdiğini biliyoruz. Shuhei Yoshida da "Dengeki PlayStation" dergisi üzerinden, oyun geliştiricilerin PlayStation 5 için olan geri dönüşlerini paylaştı. 
 
Shuhei Yoshida, 2008'den 2019'a kadar Sony Interactive Entertainment için SIE Worldwide Stüdyoları Başkanıydı. Yoshida'nın açıklamasına göre, oyun geliştiricileri PlayStation 5'in şu ana kadarki en rahat oyun geliştirilen Sony konsolu olduğunu söylemiş.
 
Shuhei Yoshida, "PlayStation 3, Sony tarihindeki oyun geliştirmenin en zor olduğu konsoldu. PlayStation 4'te bu durumu düzeltmek için özenle çalışıldı... Birçok geliştirici, PlayStation 5 kadar kolay oyun geliştirilen bir konsol üzerinde çalışmadıklarını söylüyor." dedi. 
 
Şu an için PlayStation 5'e duyurulan tek oyun Godfall. Ancak biliyoruz ki çok daha fazla oyun şu an gelişim aşamasında. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler