Sims 4'e Gelen Yeni DLC ile Artık Kurt Adam Olabileceksiniz

22.06.2022 13:31 Umut Tandoğan

 
 
The Sims 4'ün en yeni DLC'si, katılacak iki yeni paket ve keşfedilecek yepyeni bir mahalle ile kurt adamları geri getiriyor.
 
Kurt adamlar, Makin' Magic genişlemesinden bu yana Sims'in bir parçası olmuştur, ancak yeni paket onları her zamankinden daha özelleştirilebilir hale getiriyor. 
 
Kurt adam simülasyonları doğrudan Create a Sim sayfasından oluşturulabilir veya oyuncular mevcut bir kurt adamla arkadaşlık kurarak ve onlardan onları dönüştürmelerini isteyerek simlerini kurt adamlara dönüştürebilir. 
 
Ayrıca Simlerin bir kurt adam tarafından yanlışlıkla döndürülmesi de mümkündür. 
 
Oyun paketi ayrıca iki kurt adam grubunu da tanıtıyor: barışçıl Moonwood Collective ve asi Wildfangs. Kurt adam sims, her iki gruba da katılmayı seçebilir.
 
Kurtadam Oyun Paketi PC'de Steam veya Origin üzerinden, ayrıca PlayStation Store ve Xbox Store'dan satın alabilirsiniz.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler