Sızıntıya Göre 5 Farklı Resident Evil Oyunu Geliştiriliyor!

04.02.2024 15:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Sızıntı içeriklerle ön plana çıkan ve Twitter üzerinde yer alan DuskGolem yeni bir gönderi içerisinde 5 farklı Resident Evil oyununun geliştirildiğini bildirdi. Oyunlar arasında yeniden yapımlardan yepyeni ana oyuna kadar birçok proje bulunuyor.
 
Yeni Resident Evil oyunları yolda 
 
 
 
En az beş farklı oyunun geliştirildiğini iddia eden DuskGolem, bu projeler hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi. Ancak yayınlanan bir gönderiye göre şu anda geliştirilme aşamasında olduğu iddia edilen projeler şunlar:
 
- Resident Evil 9
- Resident Evil Code Veronica Remake
- Resident Evil 5 Remake
- Resident Evil Revelation 3
- Resident Evil ??
 
Listede Gördüğünüz üzere serinin yeni oyunu olan Resident Evil 9’un yanı sıra aynı zamanda iki farklı yeniden yapım projesinin de yer aldığını görebiliyoruz. Nitekim 4 farklı projenin isminin belli olduğu ancak son projenin şu an için hangisi olduğu merak konusu. İlerleyen süreçte elbette daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler