Skyrim Special Edition'ın PS4 Sürümünde Şu an 27 Mod, Xbox One Sürümünde 100 Mod Bulunuyor

28.10.2016 00:51 Gazali Çetinkaya

 
   Skyrim'in remastered sürümü The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition bugün yani 28 Ekim tarihinde PC ile konsollar için çıkış yapacak ve bildiğiniz üzere hem PlayStation 4 hem de Xbox One üzerinde oyun mod desteği sunacak. 
 
   Oyunun çıkış gününün gelmesiyle birlikte kaç tane modun ve hangilerinin oyunculara sunulacağı belli olmaya başladı.
 
   İlk olarak oyunun PC sürümüne baktığımızda şu an 82 modun, Xbox One sürümünde 100 modun ve PlayStation 4 sürümünde ise sadece 27 modun desteklendiğini görüyoruz. Bu sayının giderek arttığını da belirtelim. Mod listesine buradan ulaşıp, sağ taraftaki platform seçeneğinden de kendi platformunuzu işaretleyebilirsiniz. Beğendiğiniz modu ise “add to library” diyerek ve Bethesda ID'nizi de girerek alabilirsiniz.
 
   Ek olarak PS4 için ayrılan mod alanının 1GB, Xbox One için ise 5GB olduğunu da belirtelim. 
 
   The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition belirttildiği üzere 28 Ekim tarihinde çıkış yapıyor. PC'de oyunun tüm DLC'lerine sahip kişiler remastered sürüme ücretsiz ulaşılabilir. Konsol fiyatı ise TR PSN üzerinde 194 TL, Xbox Mağazası üzerinde ise 230,75 TL. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler