Sledgehammer Games, Call of Duty World WarII için 2.5 Yıl Araştırma Yaptı

21.04.2017 23:57 Gazali Çetinkaya

 
   Bu yılki Call of Duty oyunu Call of Duty: WWII'nin resmi olarak duyurulmasından kısa bir süre sonra geliştirici stüdyo Sledgehammer Games twitter üzerinden kısa bir video paylaştı. 
 
   Londra'daki Churchill Savaş Odaları önünde çekilen bu videoda Sledgehammer Games'in ortak kurucusu Michael Condrey, Call of Duty World War II'yi doğru bir şekilde sunabilmek için 2.5 yıl boyunca Avrupa ve dünyayı dolaşarak İkinci Dünya Savaşı hakkında araştırmalar yaptıklarını belirtti.
 
   Geçtiğimiz günlerde de Sledgehammer Games, Call of Duty World WarII için "Bu yıl şimdiye kadarki en büyük oyun projemizi çıkaracağız." açıklamasını yapmıştı. 
 
   Call of Duty: WWII önümüzdeki çarşamba günü tanıtılacak. Tanıtımın tam tarih ve saati ise 26 Nisan 2017 TSİ 20:00 / 10:00 a.m. ET / 1:00 p.m. ET / 6:00 p.m. BST. 
 
   Call of Duty: WWII Kasım'da PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler