Sonraki Outriders Yaması Efsanevi Düşme Oranlarını Artıracak

20.06.2021 12:41 Mehmet Tandoğan

 
 
People Can Fly önümüzdeki hafta bir Outriders yaması yayınlayacak ve bu güncelleme efsanevi öğelerin düşme oranlarını önemli ölçüde artıracak. Bazı öğeler yalnızca belirli seviyelerdeki veya daha yüksek düşmanlardan düşebilir.
 
Ek olarak efsanevi öğelerin birden fazla olması engellenecek. Bu olay envanterinizde veya zulanızda efsanevi bir öğeniz varsa, yinelenen bir öğenin atılacağı anlamına geliyor. 
 
Hikaye modundaki patron ganimetleri, sınıfa özgü olmayan tüm Efsanevi Kaskları da içerecek. Geliştiricilere göre bu değişiklik öğelerin çeşitliliğini artıracak. 
 
Bu yama şu anda test ediliyor ve önümüzdeki hafta başlarında yayınlanması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler