Sony Pictures, Crossfire Film Uyarlaması Üzerinde Çalışıyor

13.02.2020 12:43 Gazali Çetinkaya

 
Sony Pictures ve Güney Koreli oyun geliştiricisi Smilegate, popüler FPS oyunu Crossfire'ı baz alacak film adaptasyonu için ortaklıklarını duyurdu. 
 
Fast & Furious yapımcısı Neal Moritz filmin yapımcılığını üstlenecek. Yazar ise Chuck Hogan. Kendisi 13 Hours filmini ve ayrıca Prince of Thieves kitabını yazdı. Kitap Ben Affleck tarafından The Town filmi olarak sinemada boy gösterdi.
Tencent'in sahip olduğu Çinli film distribütörü ve prodüksiyon şirketi Tencent Pictures da filmin ortak yapımcısı ve aynı zamanda finansal destekte bulunacak.

Filmin yönetmeni, oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi henüz açıklanmadı.
 
Crossfire ilk olarak 2007'de Windows PC için çıkmıştı. Oyuncu sayısıyla dünyanın en büyük FPS oyunlarının başında geliyor. Yeni  oyunu CrossfireX bu yıl Xbox One için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
CrossfireX Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Smilegate Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler