Sony PlayStation Experience Sunumu 9 Aralık'ta Düzenlenecek

07.11.2017 21:27 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Amerika PlayStation Experience 2017 sunumunun tarihi ile saatini açıkladı ve etkinlik hakkında birkaç yeni bilgi paylaştı.
 
   İlk olarak, Sony'nin PlayStation Experience sunumu 9 Aralık tarihinde ülkemiz saati ile 07:00'da başlayacak.
 
   inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch'ın samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima hakkında konuşacağı, Tearaway ile Little Big Planet serisinin geliştiricisi Media Molecule'ün de kendi düşlerinizi yaratma imkanı sunacak Dreams hakkında konuşacağı doğrulandı.
 
   Ayrıca PlayStation Dünya Geneli Stüdyoları Başkanı Shawn Layden tarafından belirtilene göre, sunumda bazı özel konuklar, birkaç sürpriz ve oyunlar hakkında yeni bilgiler olacak.
 
   PlayStation Experience kapılarını sunum ile aynı gün, 9 Aralık'ta, açacak ve 10 Aralık'ta devam edecek. Oyuncular Anaheim Convention Center'da PlayStation 4 ve PlayStation VR oyunlarını deneyebilecek. Early Bird bilet sahipleri ayrıca Sony'nin PlayStation Experience sunumuna da katılabilecek.
 
   Sony Interactive Entertainment Amerika ilerleyen haftalarda PlayStation Experience 2017 hakkında daha fazla detay paylaşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler