Sony, Saber Interactive'in Days Gone'a Multiplayer Modu Geliştirme Teklifini Reddetmiş

30.12.2018 23:57 Gazali Çetinkaya

 
Dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu World War Z geliştiricisi Saber Interactive, Sony Interactive Entertainment'ın kapısına giderek Bend Studio'nun tek oyunculu açık dünya oyunu Days Gone'a çok oyunculu mod geliştirme teklifinde bulunmuş ancak Sony bu teklifi reddetmiş.
 
Saber Interactive ayrıca Days Gone duyurulduğunda World War Z ile benzer bir konsepte sahip olduğu ve Sony gibi büyük bir şirketle rekabete gireceği için başlangıçta biraz tedirgin olmuş.
 
Venturebeat'e konuşan Saber Interactive CEO'su Matt Karch:
 
"Bir yerde, Sony'ye gittim ve dedim ki 'Days Gone ile ne yaptığınızı görüyorum. Siz de World War Z ile bizim ne yaptığımıza bakın. Belki çok oyunculu mod konusunda size yardımcı olabiliriz' Ama açıkçası onlar oyunu çıkarmak için ne yapmaları gerektiğine çok fazla odaklanmışlardı."
 
"Days Gone duyurulduğunda biz halihazırda kendi oyunumuzu geliştiriyorduk. Sony'nin zombi sürülerini vurgulayan bir oyunun pazarlamasına dolarlar koyacağını bildiğimiz için elbette bir of çektik, yelkenlerimizden biraz rüzgarı aldı. Ancak o zamandan beri bu sürü unsurlarına daha az odaklandılar ve bence oyunlarının hikaye yönüne daha fazla odaklandılar."
 
"Umarım oyun başarılı olur. Bana eğlenceli görünüyor. Days Gone ile ilgili diğer bir şey ise, insanlar oyun hakkında konuşmaya devam ediyor, ancak Days Gone'ın yalnızca PlayStation'da olacağını unutamayalım. Biz Xbox, PlayStation ve PC'de olacağız ve çok oyunculu odaklıyız. Bence birbirimizi iyi tamamlıyoruz."
 
Days Gone PlayStation 4 için 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler