Sony, Spider-Man 3 İçin Çıkan Tobey Maguire ve Andrew Garfield Söylentileri Yalanladı

16.10.2020 16:01 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Spider-Man serisinin üçüncü filmi ile ilgili haberler çıkmaya başladığından bu yana Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın da filmde olacağı ve bir Spider-Verse kurulacağı söyleniyordu.
 
Hatta bu söylentiler Jamie Foxx'un ve Benedict Cumberbatch'in diziye eklenmesi ile birlikte iyice artmıştı. Aslında bu tarz bir şeyin büyük ihtimalle olmayacağı biliniyordu, ancak yine de hayranlar umut ediyordu. 
 
Sony son açıklaması ile birlikte böyle bir durumun olmadığını söylentilerin yalan olduğunu açıkladı. Elbette ileride durumlar değişebilir ve 3 Spider-Man'i tek bir filmde görebiliriz. Ancak ihtimalinin oldukça düşük olduğunu hatırlatalım. 
 
Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler