Sony: The Agency 2011 Yılının 2. Yarısında Çıkacak

07.12.2010 11:49 Alkan Adakaner


 
    Sony Online Entertainment'in Modern Dünya'da bir tetikçiyi canlandırdığımız The Agency adlı MMO oyunu 2011 yılının 2. yarısına kaldı. 2007 yılından beri geliştirilen oyunun konsolda MMO konusunda önemli bir adım olabilir.
 
    Eğer The Agency 2011 yılının ikinci yarısında çıkarsa bu oyun firmanın gelecek yıl Playstation 3 için çıkaracağı 2 MMO'dan birisi olacak. SOE tarafından hazırlanan DC Universe Online da 2011 yılının ilk yarısında piyasaya çıkacak.
 
    Konsollar MMO konusunda hala PC'nin yanına yaklaşamadığı bir dönemde The Agency ve DC Universe online konsolda da MMO keyfini sürmemizi sağlayabilir. Özellikle The Agency'den beklentilerimiz oldukça yüksek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Agency Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler