Sony, The Last of Us'ın PC sürümünün 368 bin adet sattığını açıkladı

24.05.2023 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümünün toplam satışının 1,5 milyon adedi bunun yanı sıra The Last of Us Part I'in PC sürüm satışlarının ise 368.000 adedi aştığını duyurdu. Öte yandan Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümünden 52 milyon dolar, The Last of Us Part I'in PC sürümünden ise 15,5 milyon dolar gelir elde edildi. 
 
Marvel's Spider-Man Remastered, 12 Ağustos 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlandı. The Last of Us Part I ise 28 Mart 2023'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Playstation oyunları PC'ye gelmeye devam ediyor
 
 
 
Geldiğimiz noktada Sony birçok konsol oyununu PC'ye getiriyor ve getirmeye de devam ediyor. Bu kapsamda çıkan oyunların birçoğu diğer platformlarda da oynanabiliyor. Bugüne kadar PC'ye gelen birçok PS oyunu bulunuyor. Bu oyunlar arasında ise Horizon Zero Dawn, Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, The Last of Us Part I ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Öte yandan açıklanan satış sayılarıyla beraber Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC sürümü 499,00 TL'den The Last of Us Part I'in PC sürümü ise 599 TL'den satışta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Remake Platformlar: Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 18 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 31 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 33 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler