Sony Yeni Nesil PlayStation Kampanyası Yönetimi için Ürün Müdürü Arıyor

16.10.2018 11:42 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, bir sonraki PlayStation konsolunun pazarlama kampanyası yönetimini üstlenecek bir ürün müdürü arıyor.
 
Linkedin üzerinden verilen iş ilanının detayları:
 

PlayStation Intelligence Platformu'na katılmak isteyen girişimci bir ürün takım lideri arıyoruz. Bu uygulamalı pozisyonun bir parçası olarak, ortaklar, ürünler ve mühendislik üzerinde çalışacak ve PlayStation Intelligence Platformu'nun gelişimine ve büyümesine katkıda bulunacaksınız. Yeni nesil PlayStation kampanyasında kendi yol haritanıza sahip olacaksınız.
 
Sorumluluklar:
 
PlayStation Kampanyası'nda ürün stratejisine katkıda bulunmak için endüstri trendlerini ve rekabeti analiz etmek.
 
- Ürün stratejisini uygulanabilir bir yol haritasına dökmek.
 
- Kampanyada ölçeklenebilir ve sezgisel bir iş akışı kurmak için müşteriler ve hissedarlar ile işbirliği yapmak ve tasarım ve tüketici araştırması yapmak. Ve iş süreçlerini tasarlamak için operasyonlar, yasal işlemler, muhasebe, finans, satış ve servis ile ortak çalışmak.  
 
- Sermaye finansmanını ve satış takvimlerini dengelemek ve yönetmek.

 
Sony Corporation başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bu noktada, söyleyebileceğim şey, yeni nesil bir donanıma sahip olmak gerekli." açıklaması ile yeni nesil PlayStation'ın varlığını ilk defa resmi olarak doğrulamıştı.

Kotaku'nun kaynakları bir sonraki PlayStation konsolunun 2020'ye kadar, hatta büyük olasılıkla 2020'nin sonuna kadar, çıkmayacağını söylüyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler