Söylenti: Bir Sonraki Battlefield Oyununun İsmi Battlefield V ve İkinci Dünya Savaşı'nda Geçecek

01.03.2018 22:56 Gazali Çetinkaya

 
 
   VentureBeat'in kaynaklarından edindiği bilgilere göre, bir sonraki Battlefield oyununun ismi Battlefield V olacak ve oyun İkinci Dünya Savaşı esnasında geçecek.
 
   VentureBeat Electronic Arts'ın Battlefield V'i yakın bir zamanda duyuracağını ve oyunun da bu yılın sonlarında çıkış yapacağını belirtti, ki Electronic Arts zaten oyunun Ekim 2018'de çıkış yapacağını doğrulamıştı.
 
   Ayrıca VentureBeat Battlefield: Bad Company 3'ün yakın bir zamanda çıkmasının pek mümkün olmadığını, Electronic Arts'ın gelecekte stratejik bir değişim yapmak durumunda kalması halinde devam oyununu piyasaya sunabileceğini ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler