Söylenti: "Crytek İngiltere Çalışanları Artık İşe Gitmiyor"

04.07.2014 12:10 Alkan Adakaner


    Crytek şu sıralar merak uyandıran oyunlar üzerinde çalışmalarını sürdüyor. Hunt: Horrors of the Gilded Age ve Arena of Fate'in yanı sıra firmanın İngiltere stüdyoları da Homefront: The Revolution üzerinde çalışıyorlar.
 
    Bir süre önce ortaya çıkan Crytek'in maddi konularda sıkıntı yaşadığı yönündeki söylentilere bir yenisi daha eklendi. Yeni söylentilere göre Crytek UK'den yaklaşık 100 çalışan maaşlarının düzenli ödenmediği gerekçesiyle işe gitmiyorlar. Eğer söylentiler doğruysa Homefront: The Revolution'ın geliştirilmesinde aksamalar yaşanabilir.
 
    Diğer taraftan Crytek'in bu söylentileri reddettiğini de belirtelim. İlk olarak Gamestar'da ortaya çıkan söylentiler Crytek tarafından yalanlanmıştı. Hala aksi yönde herhangi bir açıklama da yapılmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 3 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 4 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler