Söylenti: Need for Speed ve Avatar: Frontiers of Pandora Kasım'da Çıkış Yapacak

01.07.2022 12:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Sızıntı haberler ile ön plana çıkan oyun sektöründen Tom Henderson, bir sonraki Need for Speed oyununun ve Ubisoft'un geliştirdiği Avatar: Frontiers of Pandora'nın çıkış tarihlerini sızdırdı. Henderson'a göre bu oyunların ikisi de Kasım 2022 tarihinde çıkış yapacak.
 
Oyunların çıkış tarihleri konusunda daha fazla ayrıntıya giren Henderson, Need for Speed'in yeni oyununun büyük olasılıkla 4 Kasım'da piyasaya sürüleceğini belirtti. Raporlara göre EA, yeni Need for Speed oyununun duyurusunu Temmuz 2022'de yapacak. 
 
Henderson, 18 Kasım'da ise Avatar: Frontiers of Pandora'nın yayınlayacağını söyledi. Ubisoft, Gamescom 2022 etkinliği sırasında Avatar oyunu hakkında daha fazla ayrıntı paylaşabilir.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ubisoft'un geliştirdiği korsan temalı açık dünya oyunu Skull & Bones'un da 8 Kasım'da piyasaya sürüleceği bildirildi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler