Söylenti: Project Morpheus, PlayStation Move 2 ile Beraber Geliyor

14.06.2015 02:30 Samet Konuksal


    E3 öncesinde gelen görsellere göre Sony, önümüzdeki günlerde Project Morpheus'u final ismine kavuşturacak ve ona eşlik etmelik bir kontrolcü duyuracak.
 
    İnternette hızlıca yayılan görsellere göre Sony E3 itibariyle Project Morpheus'un adını PlayStation RealEyes olarak yeniden tanıtacak. Ayrıca firma sanal gerçekçilik cihazına eşlik edecek PlayStation Move 2'nin tanıtımını da yapacak.
 
    Görsellere baktığımızda PlayStation Move 2'nin yapısı biraz Oculus Touch'ı andırıyor. İkiye ayrılan kontrolcünün her birinde iki buton, bir tetik tuşu(trigger) bulunsa da yönlendirmek için analog çubuğu yerine LED ışık sensörünü görüyoruz. PlayStation Move 2'de minimal bir tasarımın izlendiği görülüyor.
 
    Her ne kadar sızdırıldığı iddia edilen aşağıdaki görsellere sahip olsak da bunların birer söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım. 
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 17 Dk önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 25 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler