Söylenti: The Division 2014'e Yetişmeyecek

07.01.2014 11:42 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un en çok merak edilen oyunlarından biri olan The Division'ın 2014 yılında piyasaya çıkmasını bekliyorduk. Buna karşın Game reactor'ın görüştüğü bazı geliştiriciler The Division'ın 2014 yılına yetişmeyeceğini söylüyorlar. Geliştiriciler şu açıklamaları yapmışlar:
 
    "Oyun motoru iyi bir şekilde çalışıyor, henüz %100 tamamlanmadı, ama iyi çalışıyor. Oyunun asıl geliştirme aşamasında neredeyse yeni geçildi."
 
    "Gerçek şu ki, dürüstçe konuşursak Ubisoft'un 2014 yılında oyunu çıkaracağını söylemesi gülünç bir durum; The Division'ı bu yıl piyasaya çıkarmamız imkansız. Bu oldukça büyük bir proje ve daha gitmemiz gereken çok yol var."
 
    Ubisoft geçen yıl da Watch Dogs ve The Crew adlı oyunlarını 2014 yılına ertelediğini duyurmuştu. Yani The Division'ın da ertelenmesi sürpriz  olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler