Söylentiye Göre Anakin Skywalker, Obi-Wan Dizisinde Olacak

16.07.2020 13:59 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ın da erişime açılması ile birlikte Disney, birçok Star Wars yapımı yapmaya başladı. Bunların arasında en çok ilgi çeken ve en önemlilerinden biri olan yapım da Obi-Wan dizisi.
 
Şimdilik ne yazık ki dizi ile ilgili pek fazla bilgi yok. Ancak çıkan son söylentiye göre Star Wars'un prequel bölümlerinde Anakin Skywalker'ı canlandıran Hayden Christensen dizide bulanacak. Hatta bir görünüp gidecek şeklinde de değil, düzenli bir şekilde dizide olacak. 
 
Bu haberin sadece söylentiden ibaret olduğunu hatırlatmak dışında, bu tarz bir söylentinin Star Wars'un son üçlemesinin her filminde ortaya çıktığını da hatırlatayım. Obi-Wan dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.
 
Normalde bu haberin bu yıl Star Wars etkinliğinde duyurulması bekleniyormuş, ancak etkinlik iptal edildiği için duyuru ertelenmiş. Eğer doğruysa yakın bir zamanda duyuru mutlaka yapılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler