Söylentiye Göre Telltale, Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3'ü Geliştiriyor

06.02.2020 23:23 Özgür Eroğlu

 
Telltale Games'in 2014 yılında yayınladığı Tales from the Borderlands ve 2013 yılında yayınladığı Poker Night 2, stüdyonun kapanması ve tekrar açılması sonrasında haber alınamayan oyunlardı. Ancak bir söylentiye göre bu iki oyunun da devamı şu anda geliştiriliyor.
 
Söylentinin kaynağı daha önce The Wolf Among Us 2'yi ve Batman Shadows Edition'ı duyurulmadan açıklayan bir Reddit kullanıcısı. Tales from the Borderlands 2'nin duyurulmasına veya yayınlanmasına uzun bir süre var gibi duruyor çünkü şu anda Gearbox ve Telltale anlaşma yapmaya çalışıyor.
 
Poker Night 3'ün gelişim süreci ise şu anda çok erken aşamada. Ancak oyunun E3 2020'de duyurulacağını ve birkaç gün sonra da erişime açılacağı söylenmiş. Bu söylentilerin dışında ise Telltale Games'in The Wolf Among Us 2'nin geliştirme sürecinin şimdilik durdurduğunu söylenmiş.
 
Bu bilgilerin tamamen söylentiden ibaret olduğunu tekrar hatırlatalım ancak başarı elde etmiş bu iki oyunun da devamının geleceğini düşünebiliriz. Özellikle Tales from the Borderlands oldukça sevilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler