Spector, Epic Mickey'i Diğer Platformlarda İstiyor

Mickey'nin ilk macerası genel olarak beğeni toplamıştı
26.03.2012 09:54 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi ilk Epic Mickey oyunu sadece Nintendo Wii için piyasaya çıkmıştı ve bu platformda son derece yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Junction Point Studios patronu Warren Spector ise oyunun sadece bu platformda kalmasını istemiyor.
 
     Epic Mickey 2'nin PS3, Xbox 360 ve PC için de çıkacağını belirten Spector, bu platformdaki oyuncuların hikayenin nasıl başladığını öğrenmelerini istediğini söyledi. Bu nedenle ilk oyunu diğer platformlara uyarlamayı çok istiyormuş. Buna rağmen şu an için bu konuda bir yorum yapamayacağını belirten yetkili bu hoş fikri umarız hayat geçirir.
 
       Epic Mickey 2: The Power of Two için dev bir ekip kuran Junction Point Studios'un ilk oyunun başarısını devam ettirip ettiremeyeceği merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler