Spector, Yeni Bir Epic Mickey İstiyor

Epic Mickey serisi devam edecek mi?
17.12.2012 21:21 Alkan Adakaner


    İlk Epic Mickey oyunu ile büyük takdir toplayan Warren Spector, serinin 2. oyunu olan Epic Mickey: Power of Two'da beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Bu oyun başarısız olmasına rağmen Spector seriyi devam ettirmek istiyor.
 
      Spector'un açıklamasına göre eğer şans bulursa mutlaka yeni bir Epic Mickey geliştirmek istiyor. Örneğin Oswald'ın tek başına yer aldığı bir oyun düşünülebilirmiş; çünkü Oswald gerçekten de bir oyunun baş karakteri olmayı hak ediyormuş.
 
     Bunların yanında Spector; Donald, Scrooge, Goofy gibi karakterlere de sıcak bakıyor. Anlaşılan Disney karakterlerine bir hayli ısınmış. Peki onu yeniden Deus Ex gibi oyunlar üzerinde çalışırken ne zaman göreceğiz? Şu an için ufukta bir şey yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler