Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Sürümü Yeni Sürüme Kavuştu

06.04.2024 22:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan devam oyunu Marvel's Spider-Man 2 bildiğiniz üzere PlayStation 5 konsolu için çıkışını gerçekleştirdi. Diğer taraftan PC oyuncuları bu oyunu beklerken şu anda mod geliştiricileri oyunu PC platformuna taşımaya çalışıyor.
 
PC portu artık daha akıcı 
 
 
 
Oyunun resmi olmayan PC sürümü yeni bir güncelleme ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu sayede daha önceki sorunların üstesinden geliniyor ve daha akıcı bir oyun deneyimi bizlere sunuluyor. Marvel's Spider-Man 2'nin PC sürümü şu anda orta-yüksek sistemlerde çalışıyor ve artık oyunda takılma sorunu yaşanmıyor. Ek olarak çok daha az görsel problemin olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor.
 
Henüz çok iyi bir deneyim sunmasa da PC oyuncuları gerçekten de keyif alabileceği bir sürümle karşılaşıyor. Aşağıda görebileceğiniz yeni bir video içerisinde de çeşitli detaylar bizlere aktarılıyor. Elbette ilerleyen süreçte Sony, bu oyunu resmi olarak PC platformuna getirmeyi hedefliyor. Ancak o sürece kadar bu tarz desteklerle beraber oyunu daha önceden deneme şansına sahip olabiliyorsunuz.
 
Öte yandan mod geliştiricileri tarafından sunulan PC sürümü içerisinde çeşitli grafik ayarlarının olduğundan da bahsedelim.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler